+

Utveckling

Ett intelligent utvecklat system kan förbättra försäljnings resultat på webben. Att det ska kunna ske är alla detaljer viktiga. Administration som är anpassad för dig, webbshop som är väl integrerad med beställningar och mycket annat. Vi kan bygga allt du önskar dig och allt du behöver.

Vi kan webutveckling

Vi bygger hemsidor med tanke på hastighet, användarvänlighet, funktionalitet med mera. Vi gör allt för att din hemsida ska vara konkurrenskraftig både nu och också i framtiden. Med vår smarta kodning och smidig CMS och kundanpassad design hjälper vi dig nå din fullständiga potential online.

Vi kan webbshopar

Försäljning online ökar lavinart från år till år. Det är viktigt att satsa på bättre resultat online. Vi har utvecklat enkel administration och många andra funktioner som varje modern webbshop har, men också många fler. Om du behöver någon funktion som inte finns det kan vi ordna åt dig.

Vi kan CMS

Frustrerad med fyrkantig CMS som är svår att integrera med din verksamhet? Vi producerar CMS hemsidor med sofistikerad funktionalitet och användarvänliga administration paneler. Ändra helt själv innehållet och dra fördel med att ränkas högre upp på Google och Bing på grund av färska uppdateringar.

Vi kan Web Services & Integration

Rätt utförd systemintegrering eliminerar fel som människor gör, reducerar driftskostnader, höjer kundnöjdhet och gör att man kan koncentrera sig mer till verksamhet. Oavsett om du vill integrera din webbplats med sociala medier andra webbplatser eller funderar du på att ansluta din e -handelsplats med din orderhantering systemet, ta reda på hur vi kan hjälpa till.